Evve är Dräktig!

Evve är utan tvekan dräktig och valparna väntas om 3 veckor. De beräknas vara leveransklara v.32

Vi har fått ett otroligt stort intresse på denna kommande kull och ber därför er att underlätta processen för oss genom att om möjligt skicka in presentationsbrev i pdf format (annars vanligt dokument/mail). Vi skriver ut och läser allt. lilmecosa@hotmail.com

Observera att ni som redan hört av sig innan dagen inlägg behöver skicka en gång till. Vi gör på detta sätt för att säkerställa vilka som är fortsatt intresserade och det går bra att skicka samma presentation som tidigare bara ni nytt eller gammal brev har med följande information:

*Önskemål om kön

*Stad

*Om det finns något tilltänkt ändamål mer än familjehund så som utställning/agility osv (inget krav)

*Kontaktuppgifter

Vi kommer inte att tinga bort någon valp innan dom är här. Så har ni inte hört från oss dessa kommande 3 veckor så betyder de inte heller att chansen är borta.

Vi har som ambition att varje valp ska ha rätt hem och varje familj få rätt valp och de är av kärlek vi valt att skippa kölista. Vi förbehåller oss rätten att välja hem till de små liven.

Om ni går in på vår instagram så finns information och bilder på både Evve SE55287/2019 men också den blivande pappan Stinky SE17681/19. Googlar ni “sök hund skk” klicka er vidare och ange reg.nr så kan ni kika mer på stamtavlor, bph, utställning- och hälsoresultat.

Nyhet, Evve är parad!

Är du intresserad så går det givetvis att maila oss redan nu men när vi vet om hon är dräktig kommer vi be alla som är fortsatt intresserade oavsätt tidigare kontakt eller ej att höra av sig igen. Vi kommer även skriva om det är någon särskild info vi önskar att ni får med i eran presentation. Vi tar emot dem via mail och gärna i pdf. Men inget måste. Hoppas att vi snart kan uppdatera med lite goda nyheter. Håll tummarna !

Exteriörbedömning Adeline

Excellent med CK “Vältypad med utmärkta proportioner, Välformat huvud, Bra längd i nosen, Fina ögon, Normalt bett, Aningen stora öron, Utmärkt hals och rygglinje, Välvinklad, Härlig front, Välburen svans, Starka tassar, Rör sig utmärkt trotts sin ungdom”

Även brodern Astro fick Excellent vid samma tillfälle

Astro och Adeline